6-Б (09.01-13.01.2023)

Елементарні математичні уявлення. Віднімання від 16 чисел 7, 8, 9. Презентація. Завдання1. Завдання2 (калькулятор). 

Читання та письмо. Практичне ознайомлення зі словами-назвами предметів (іменники). Завдання. Велика буква в іменах людей та кличках тварин (практичне ознайомлення). Презентація. 

Правильна вимова й читання слів з двох і трьох складів: з прямими відкритими складами, із закритими складами з голосним посередині, зі збігом приголосних. О.Лупій «Рідна земля». Презентація. Підручник с.54.

Образотворче мистецтво. Карнавальна маска. Зразок.

Соціально-побутове орієнтування. Правила ввічливої поведінки, культурного спілкування, співпраці. Презентація. Відео. Завдання.

Альтернативна комунікація. Складання діалогу за допомогою засобів альтернативної комунікації. Посилання.

Предметно-практичне навчання. Декоративно-листяні кімнатні рослини. Умови вирощування. Необхідність поливу і освітлення для росту і розвитку рослин. Правила догляду за декоративно-листяними рослинами. Відео. Презентація.

Я у світі. Правила культурної поведінки. Відео.

Природознавство. Досліди з повітрям. Відео.

Психомоторний та сенсорний розвиток. Створення малюнка «Місто». Називання геометричних фігур. Зразок. Об’ємні фігури (куб, куля). Відео.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...