Тиждень 28. 10.04-14.04.2023

1636018529_9-papik-pro-p-iva-vektornii-risunok-9-removebg-preview (1).pngУкраїнська мова. Типи мовлення: розповідь, опис, роздум. Відео. Презентація. Тест.

Українська література. Світ навколо нас. З дитячої енциклопедії. Презентація. Відео1. Відео2.

Математика. Множення числа 5 та ділення на 5 рівних частин. Відео. Презентація. Завдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Здорове харчування, догляд за зубами, режим прийому їжі. Відео. Завдання.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Систематизація та узагальнення знань і вмінь з розділу "Джерела інформації". Відео.

Технології. Пікірування розсади. Правила поведінки і техніка безпеки під час пікірування розсади. Що таке пікірування розсади. Правила пікірування розсади. Послідовність виконання робіт. Відео. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Правила етикету (поведінка хлопців з дівчатами), поведінка за столом, користування серветкою, уміння акуратно їсти і пити, користуючись приборами. Презентація. 

Розвиток мовлення. Поширення речень прикметниками. Завдання.

Образотворче мистецтво. Тематичне малювання. Писанка – символ українського народу. Фантазійні орнаменти української великодньої писанки. Різноманітні українські традиції писанкарства. Презентація. Зразок.

Інформатика. Ключові слова та запити. Відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...