Тиждень 31. 01.05-05.05.2023

Українська мова. Читання вголос та мовчки текстів, які належать до різних стилів (розмовного, художнього, наукового), типів (розповідь, опис, роздум), жанрів мовлення (оповідання, казка, вірш, прислів’я, загадка). Відео. Завдання1. Завдання2.

Українська література. Позакласне читання. Д. Прилюк «Голубина пошта». Посилання.

Математика. П’ятикутник як окремий випадок замкненої ламаної лінії. Шестикутник. Креслення за даними точками, зразком. Коло. Круг. Побудова кола за допомогою циркуля. Відео. Завдання1. Завдання2. Тест.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Вчимося зберігати природу. Людина і природне середовище. Ставлення людини до природи. Людина – частина природи. Вплив діяльності людини на довкілля. Забруднення повітря, води, ґрунтів. Поняття екологія. Взаємодія з природою задля її збереження. Відео. Завдання.

1500622374_64888.jpg

Вступ до історії України та громадянської освіти. Пам’ятка архітектури як джерело історико-культурної інформації. Презентація.

Технології. Розкривання кущів троянд після зими. Підготовка і висадка незимуючих квітково-декоративних рослин у відкритий ґрунт. Відео. 

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Родинний добробут. Сім’я та її потреби. Добробут сім’ї. Презентація.

Розвиток мовлення. Дієслова-синоніми, дієслова-антоніми. Відео. Завдання.

Музичне мистецтво. Українська народна пісня «Котику сіренький». Відео.

Інформатика. Комп’ютерні програми-ігри, тренажери (навчальні і розвиваючі) – практика управління комп’ютером. Посилання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...