Тиждень 3. 18.09-22.09.2023

Українська мова. Значущі частини слова. Корінь. Спільнокореневі слова. Чергування голосних і приголосних у коренях слів. Презентація. Відео.

Українська література. П.Грабовський "Осінь". Презентація.

Математика. Додавання і віднімання в межах 100. Завдання. Парні та непарні числа. Завдання. Римські цифри. Відео.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Речовини. Уявлення про будову речовин. Твердий, рідкий та газоподібний стан речовин. Поширення речовин в природі та використання їх людиною. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Світ на географічних та політичних мапах. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Гігієна тіла. Засоби особистої гігієни. Регулярне виконання ранкового та вечірнього туалету. Основи догляду за ротовою порожниною та зубам; за шкірою та волоссям; за шкірою рук, ніг та нігтями. Презентація1Презентація2. Презентація3.

Інформатика. Пристрої для роботи з інформацією. Способи подання інформації. Відео.

Образотворче мистецтво. Декоративна мальовничість українського національного костюма. Елементи оздоблення традиційного одягу. Відео. Зразок.

Розвиток мовлення. Текст, його типи і будова. Посилання.

Технології. Збір і обробка насіння однорічних квітково-декоративних рослин, що ростуть на території закладу освіти (вдома). Презентація. Відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...