Тиждень 5. 02.10-06.10.2023

Українська мова. Суфікс. Утворення нових слів за допомогою суфіксів (практично). Відео. Завдання.

Українська література. Давно це діялося. Вірші про Україну – славну землю батьків наших. Роман Завадович «Наша Батьківщина». Презентація.

Математика. Додавання до суми чисел. Круглі дужки. Завдання. Додавання та віднімання двоцифрового і одноцифрового чисел з переходом через розряд. Завдання

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Вивчаємо неживу природу. Вода. Вода в природі і в побуті. Властивості води як рідини. Розчинні та нерозчинні у воді речовини. Розчини в природі. Три стани води. Кругообіг води. Туман, роса, іній, хмари. Опади, їх види. Підручник.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Що таке минуле, хто і як його вивчає. Історія як минуле і розповідь про минуле. Коли і як минуле стає історією. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Одяг та взуття. Догляд за одягом i взуттям. Види одягу та взуття (за сезонами). Призначення одягу та взуття (повсякденний, святковий, спортивний). Презентація.

Інформатика. Персональний комп’ютер та його складові: Комп’ютер універсальний пристрій для роботи з інформацією. Монітор. Призначення, принцип роботи. Системний блок. Внутрішні пристрої комп'ютера: процесор, жорсткий диск, пам'ять комп'ютера. Презентація.

Образотворче мистецтво. Традиційні розписи предметів побуту декоративно-ужиткового мистецтва. Керамічні та гончарні вироби як невід’ємна складова повсякденного життя українців. Відео. Зразок.

Розвиток мовленняСлова – іменники, прикметники, дієслова. Тест.

Технології. Підготовка зимуючих багаторічних рослин до зими. Презентація. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...