Тиждень 6. 09.10-13.09.2023

Українська мова. Основа слова. Визначення основи слова (практично). Відео. Презентація.

Українська література. Українське село часів кріпацтва в книгах українських письменників. Оповідання з книги Дмитра Красицького «Дитинство Тараса». Відео. Текст.

Математика. Додавання та віднімання двоцифрових чисел з переходом через розряд. ЗавданняЗнаходження невідомого доданка. Завдання. Тест.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Водойми України. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Хто вивчає минуле. Чим займаються археологи. Презентація.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Важливі рішення для здоров’я, безпеки та добробуту. Критичне ставлення до інформації та прийняття рішень. Алгоритм прийняття зважених рішень. Презентація.

Інформатика. Пристрої введення інформації у пам'ять комп'ютера: Миша. Ліва, права клавіші миші, коліщатко. Операції перетягування, виділення та копіювання за допомогою «миші». Презентація.

Музичне мистецтво. Елементи музичної мови. Засоби музичної виразності. Н. Рубальська «Дзвоники музичні», «Добрий день, матусю-Україно!», «Різні барви у природи». Відео1. Відео2. Відео3.

Розвиток мовлення. Утворення різних частин мови. Відео.

Технології. Осінні роботи. Правила техніки безпеки на ділянці. Правила техніки безпеки з ручним сільськогосподарським інвентарем (секатор, граблі, лопата, тачка, садові ножиці). Відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...