Тиждень 11. 20.11-24.11.2023

Українська мова. Число іменників. Рід іменників. Відео. Тест. Відмінювання іменників за відмінками. Таблиця.

Українська література. Мова як найвища цінність та ознака народу. Важливість навчання рідній мові. Віктор Терен «Рідна мова». Презентація.

Математика. Різницеве та кратне порівняння. Диференціація понять «збільшити у...» і «зменшити у...». Відео. Завдання

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Ґрунти. Що таке ґрунти. Склад ґрунту. Типи ґрунтів (піщані, глинисті, чорноземні). Відмінність ґрунтів за їх складом. Властивості ґрунтів. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Роль простору в розумінні минулого і сучасного світу. Що таке історико-географічний простір. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Посуд: тарілка, чашка, ложка та ін. Користування столовими  приборами. Відео. Завдання.

Інформатика. Папки і файли. Знайомство з папками і файлами. Стандартні дії з файлами і папками: (створення, збереження, відкриття, видалення, копіювання, перейменування). Відео.

Образотворче мистецтво. Петриківський розпис. Виконання рослинних зображень на основі об'єднання елементів петриківського розпису. Відео.

Розвиток мовлення. Розвиток діалогічного мовлення. Завдання.

Технології. Загроза екосистемі через знищення червонокнижних рослин. Відео. Презентація. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...