Тиждень 9. 06.11-10.11.2023

Українська мова. Іменник. Поняття про іменник як частину мови. Іменники, які позначають назви істот та неістот. ПідручникЗавдання.

Українська література. Мій чудовий край – Україна. Мінливість та краса української природи. Леся Українка «На зеленому горбочку...». Відео. Текст.

Математика. Множення та ділення в межах 100. Таблиця множення і ділення чисел 6, 7, 8 та 9. Завдання1. Завдання2. Відео.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Горючі корисні копалини: торф, кам’яне вугілля, нафта, природний газ. Використання горючих корисних копалин. Відео.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Історичний час як основа розуміння минулого. Вивчення минулого як занурення в час. Що таке історичний час. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Культура харчування. Режим харчування. Різноманітність продуктів. Овочі,  фрукти, молочні продукти. Вітаміни. Презентація.

Інформатика. Відомості про операційну систему Windows. Робочий стіл. Об'єкти Робочого столу. Вікна Windows. Діалогові вікна. Основні об’єкти вікна. Відео.

Образотворче мистецтво. Різнобарвність українського рослинного світу. Народні рослинні символи у орнаментах декоративно-прикладного мистецтва. Відео.

Розвиток мовлення. Розуміння інструкцій до навчальних або ігрових завдань. Відео.

Технології. Види садових інструментів. Правила безпечної роботи з садовим інвентарем. Презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...