Тиждень 17. 15.01-19.01.2024

Українська мова. Словосполучення й речення. Визначення головного й залежного слова у словосполученні. Підручник. Відео.

Українська література. Будьмо справжніми людьми. Василь Сухомлинський «Іменинний обід», «Важко бути людиною». Ставлення «справжньої людини» до близьких та рідних людей. Відео. Підручник. 

Математика. Дії над круглими сотнями і десятками. Додавання і віднімання круглих сотень. Відео. Тест. Множення і ділення круглих десятків і сотень на одноцифрове число. Завдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Кімнатні рослини. Різноманітність кімнатних рослин. Догляд за кімнатними рослинами. Квітково-декоративні рослини. Відео.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Як історики дізнаються про минуле. Різновиди історичних джерел. Пошук джерел історичної інформації. Підручник.

Соціально-побутове орієнтування. Культура поведінки. Правила поведінки у школі. Правила ввічливої поведінки та культурного спілкування. Правила культурного спілкування (ввічливі слова; словесні форми вітання, прощання, прохання, вибачення. Презентація.

Інформатика. Опрацювання тексту на комп’ютері. Призначення текстових редакторів. Технологія обробки текстової інформації. Основні можливості програми WordPad. Відео.

Образотворче мистецтво. Малювання з натури. Натюрморт в оточенні людини. Зображення предметного світу. Реальність і фантазія – виразні можливості натюрморту. Зразок.

Розвиток мовлення. Текст. Розширення уявлень про текст, його будову, характерні ознаки текстів різного стилю (художніх, науковопопулярних, ділових). Тест.

Технології. Будова квіткових і декоративно-листяних рослин. Будова рослини (корінь, стебло, листя, квіти). Презентація1. Презентація2.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...