Тиждень 19. 29.01-02.02.2024

Українська мова. Визначення підмета і присудка в реченні (практично). Підручник. Завдання.

Українська література. Леонід Глібов «Ластівка і Шуліка». Повчальний зміст байки. Особливості поетичної мови твору. Відео. Презентація.

Математика. Додавання і віднімання в межах 1 000 без переходу через розряд. Додавання та віднімання круглих десятків і сотень. Додавання і віднімання одно-, дво-, трицифрового числа. Відео. Завдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Вивчаємо живу природу. Тварини. Різноманіття тваринного світу. Тварина – частина живої природи. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Писемні джерела та їх значення. Писемні джерела періоду Київської держави. Підручник.

Бібліотека ім.Короленка отримала книги польських авторів - Харківський вимір

Соціально-побутове орієнтування. Поведінка в кіно, театрі, клубі, залах музею, бібліотеці та інших установах. Екскурсія до шкільної бібліотеки. Презентація.

Інформатика. Курсор, текстове поле, лінійки, стрічки прокрутки. Правила введення тексту. Введення тексту. Редагування тексту. Відео.

Образотворче мистецтво. Лінійна перспектива. Правильність побудови лінійних малюнків і виявлення об’єму. Відео. Зразок.

Розвиток мовлення. Переказ тексту. Презентація.

Технології. Особливості квітки та суцвіть декоративних рослин (махрові, прості, поодинокі, зібрані в суцвіття, складні суцвіття). Будова квітки. Відео. Презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...