Тиждень 20. 05.02-09.02.2024

Українська мова. Однорідні члени речення. Підручник. Завдання.

Українська література. За Всеволодом Нестайком «Одиниця з обманом». Уміння дружити та підтримувати близьких людей. Тема художнього твору. Виділення головних героїв твору. Вчинки героїв. Текст. Відео. 

Математика. Додавання і віднімання в межах 1 000 з переходом через розряд.
Письмові прийоми додавання та віднімання з одним переходом через розряд. Відео. Завдання. 

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Тварини, які не мають хребта. Дощовий черв’як. Комахи. Різноманіття комах. Відео. Завдання.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Де зберігаються свідчення минулого. Роль архівів і бібліотек у збереженні та вивченні історичних матеріалів. Підручник.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Харчування та здоров’я. Особливості харчування підлітків. Презентація.

Інформатика. Форматування тексту. Прийоми форматування тексту: виділення, копіювання, переміщення, видалення і вставлення фрагментів тексту Прийоми доповнення тексту. Відео.

Музичне мистецтво. М. Вербицький, П. Чубинський «Гімн України»; С. Чарнецький, патріотична пісня «Ой у лузі червона калина». Відео1. Відео2.

Розвиток мовлення. Побудова тексту – розповідей і описів. Підручник. Текст.

Технології. Розмноження квітково-декоративних рослин. Види розмноження квітково-декоративних рослин. Презентація.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...