Тиждень 27 (01.04-05.04.2024)

Українська мова. Складання простого плану прослуханого тексту. Завдання. Побудова розповіді. Презентація.

Українська література. Землю красить сонце, а людину – праця. Василь Сухомлинський «Борщ зі скибкою свіжого хліба». Відео. Презентація.

Математика. Знаходження 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 від числа. Підручник. Завдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Пізнаємо себе. Людина. Людина – частина живої природи. Збереження та зміцнення здоров’я. Організм людини – єдине ціле. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Історія як єдність тяглості й змінності. Що таке тяглість в історії. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Правила дорожнього pyxy. Відео.

Інформатика. Мережеві технології та Інтернет. Безпека та відповідальність. Загальні уявлення про комп'ютерні мережі. Відео.

Образотворче мистецтво. Тематичне малювання. Людина і простір. Пейзаж настрою. Передача глибини простору законами повітряної перспективи. Відео. Розмальовка.

Розвиток мовлення. Повторення і узагальнення вивченого: види речень за метою висловлювання, головні і другорядні члени речення. Підручник.

Технології. Правила розмноження кімнатних рослин живцюванням. Живцювання кімнатних рослин. Висаджування живців кімнатних рослин у горщики. Відео. Завдання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...