7-Б (29.04-03.05.2024)

Читання та письмо. Списування навчальних друкованих і рукописних текстів. Завдання1. Завдання2.

Уповільнення та пришвидшення темпу читання. М. Сингаївський "Дощ із краплі починається ". Відео. Презентація.

Елементарні математичні уявлення. Знання про кількість місяців у році. 1 міс. = 30 або 31, 28 або 29 діб. 1 рік = 12 міс. Презентація. Завдання1. Завдання2.

Результат пошуку зображень за запитом 12 місяців

Альтернативна комунікація. Слухання текстів. Відео.

Природознавство. Практична робота. Висаджування та пересаджування кімнатних рослин. Ведення календарю догляду за кімнатними рослинами. Відео.

Фізична культура. Вправи на покращення м’язово-суглобового відчуття. Відео.

Музичне мистецтво. "Розвиток образів у різних видах мистецтва: в літературі та музиці". Відео.

Основи інформатики. Інструменти для редагування малюнка. Контур намальованої фігури. Відео.

Соціально-побутове орієнтування. Інструкція з медичного застосування препарату, термін придатності. ВідеоПрезентація. Завдання.

Психомоторний та сенсорний розвиток. Сприймання простору. Будова тіла людини. Частини обличчя і тіла. Виконання різних ігрових вправ на зміну положень частин тіла. Презентація. Відео. 

Предметно-практичне навчання. Робота з пластичними матеріалами. Правила безпечної роботи з інструментами та матеріалами. Санітарно-гігієнічні вимоги та організація робочого місця. Технологія виготовлення аплікацій з пластиліну на прозорій основі. Пластилін. Його властивості та види (повторення). Особливості виготовлення аплікації з пластиліну на прозорій основі. Відео1. Відео2. Зразок1. Зразок2. 

Я у світі. Україна – європейська держава. Презентація.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...