Тиждень 2. 11.09-15.09.2023.

Українська мова. Групи слів за значенням: антоніми, синоніми, омоніми. Відео. Тест. Завдання.

Українська література. Василь Сухомлинський «Найкраща лінійка». Презентація.

H:\Documents and Settings\Aida\Рабочий стол\НОвая ГРАФИКА сборник\блестяшки\БАБОЧКИ\35.3-web[1].gifМатематика. Множення чисел 3, 4, 5. Ділення на 3, 4, 5. Відео. Завдання1. Завдання2.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Природні тіла і їх приклади. Рукотворні тіла (вироби) і їх приклади. Визначення фізичних тіл. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Що таке сучасний світ, чим він відрізняється від світу минулого. Головні риси сучасного глобального світу. Завдання.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Мої мрії та плани. Здоров’я, безпека та добробут людини. Життєві цілі. Кроки до їх досягнення. Презентація.

Інформатика. Інформаційні процеси і комп’ютер. Основи комп'ютерної грамотності. Інформація та інформаційні процеси. Інформація. Що вивчає наука Інформатика. Інформаційні процеси (збирання, опрацювання, передавання, збереження, захист). Відео.

Музичне мистецтво. Жанри музичного мистецтва. Що таке «жанр» музики, його особливості та види. С. Гулак-Артемовський «Ліричний танок». Відео1. Відео2.

Розвиток мовлення. Слухання і розуміння художніх і навчальних текстів. Відео.

Технології. Осінні роботи. Класифікація декоративних рослин. Декоративні рослини (однорічні, дворічні, багаторічні декоративні рослини). Презентація. Схема.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...