7-Б (11.09-15.09.2023)

Читання та письмо. Розвиток слухання-розуміння мовлення вчителя. Слухання-розуміння мовлення вчителя. ДиктантАудіювання. 

Читання напам’ять віршів. Народні дитячі пісеньки. Відео. Вірш.

Елементарні математичні уявлення. Додавання до 6 та додавання 6. Завдання. Віднімання чисел 2, 3, 4, 5 (11-4; 12-4; 13-4; 14-5 та ін.). Завдання1. Завдання2

Альтернативна комунікація. Блісс-система як система альтернативної та допоміжної комунікації. Посилання.

Природознавство. Загальні відомості про квіткові рослини. Органи квіткової рослини. Корінь. Будова кореня. Значення коріння в житті рослини. Презентація.

Образотворче мистецтво. Передача умовного простору (ритм ліній, плям, оптичні властивості кольору: віддалення, наближення). Відео.

Основи інформатики. Створення аудіотреку. Посилання.

Соціально-побутове орієнтування. Вікові зміни підлітка та особливості гігієни підлітків. Відео1. Відео2.

Психомоторний та сенсорний розвиток. Присідання та вставання з предметом на голові. Стрибки з напівприсяду. Відео. Метання м'яча та його ловіння. Відео.

Предметно-практичне навчання. Вимірювання і розмічання лінійкою, кутником. Поняття про креслення та його призначення. Відео. Практична робота. Розпізнавання плоских та об’ємних предметів. Відео. Завдання.

Я у світі. Домашні обов’язки (прибирати, доглядати за кімнатними рослинами). Презентація.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...