7-Б (01.09-08.09.2023)

Читання та письмо. Повторення і закріплення вивченого у попередніх класах. Закріплення навичок навчальної діяльності. Мова і мовлення. Державна і рідна мова. Відео1. Відео2. Презентація.

Регулювання дихання, сили голосу, темпу мовлення. Усна народна творчість. Текст1. Текст2.

Елементарні математичні уявлення. Додавання та віднімання в межах 20 з переходом через розряд (повторення). Додавання до 9 та додавання 9 (9+2; 9+3; 9+4;… 2+9; 3+9; 4+9…). Відео. Завдання. Додавання до 8 та додавання 8 (8+3; 8+4; 8+5;… 3+8; 4+8; 5+8…). Завдання1. Завдання2. Додавання до 7 та додавання 7. Завдання. 

Альтернативна комунікація. Альтернативні комунікації як засіб спілкування. Повторення вивченого матеріалу в 6 класі. Посилання1Посилання2. Посилання3.

Природознавство. Вступ. Рослини – частина живої природи. Значення рослин у природі та житті людини. Різноманітність рослин на Землі – дерева, кущі, трави. Презентація.

Образотворче мистецтво. Простір і об'ємно-просторова форма. Художні засоби зображення простору. Ритм ліній і плям, колір (оптичні властивості). Зразок. 

Музичне мистецтво. "Образний зміст музики. Характер людини в музичному образі." Відео1. Відео2.

Основи інформатики. Техніка безпеки при роботі на ПК. Посилання.

Соціально-побутове орієнтування. Основи загальної гігієни. Особиста гігієна. Догляд за своїм тілом, правила особистої гігієни. Відео. Презентація.

Психомоторний та сенсорний розвиток. Розвиток великої моторики. Ходьба по гімнастичній лаві, похилій площині. Відео.

Предметно-практичне навчання. Знайомство з професією кресляр. Інструменти, матеріали та приладдя кресляра (папір, лінійка, олівець, косинець, гумка). Відео. Текст.

Я у світі. Людина серед людей. Родина, рідня. Склад родини. Прізвище, ім’я батьків, дідусів, бабусь. Презентація. Обов’язки і права батьків та дітей. Відео.

114,545 Family Sketch Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...