Тиждень 1. 01.09-08.09.2023

Українська мова. Вступ. Багатство української мови. Відео. Лексичне значення слова. Однозначні та багатозначні слова. Презентація.

Літературне читання. Осінь настала – до школи пора. Художні тексти про школу, про навчання, про цінності, які формуються під час шкільного навчання. Павло Грабовський «До школи». Посилання.

Час сіяти айстри. Сад і город. Порадник - Новини Рівного. Відео on-line.  Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»Математика. Узагальнення та систематизація вивченого в 5 класі. Числа, арифметичні дії з числами. Величини. Додавання в межах 100. Завдання. Множення числа 2. Ділення на 2. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Вступ. Що ми знаємо про суспільство та Україну. Зв’язок минулого та сучасності. Відео.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Досліджуємо світ природи. Тіла, речовини, явища природи. Основні ознаки живої і неживої природи. Тіла живої природи. Тіла неживої природи. Відео. Підручник.

Інформатика. Вступ. Техніка безпеки і санітарно-гігієнічні норми під час роботи за комп'ютером. Відео.

Образотворче мистецтво. Декоративне малювання. Українське декоративно-ужиткове мистецтво та його давнє коріння. Популярність і різноманітність народного промислу. Значення стилізації декоративної композиції. Поєднання естетики з практичністю сучасних декоративних витворів. Відео. Зразок.

Розвиток мовлення. Діагностика мовленнєвого розвитку учениці. Відео.

Соціально-побутове орієнтування. Вступ. Правила поведінки на занятті. Основи загальної гігієни. Особиста гігієна. Розпорядок дня. Корисні та шкідливі звички. Загартування. Завдання.

Технології. Вступ. Квітникарство – це галузь рослинництва, яка займається вирощуванням рослин, необхідних для озеленення міст, одержання квіткової продукції для складання букетів та оформлення інтер’єрів. Відео1. Відео2.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...