Тиждень 22. 19.02-23.02.2024

Українська мова. Однорідні присудки. Презентація. Тест. 

Українська література. Бережімо природу. Максим Рильський «Розмова з другом». Замилування голосами та барвами природи, усвідомлення природи як середовища, в якому живе людина. Презентація.

Математика. Письмові прийоми додавання і віднімання виду: 465+535, 1000-465. ПідручникЗавдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Тварини, які існують і на суші, і в воді (земноводні). Різноманіття та загальні ознаки. Зелена жаба. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Значення праці істориків. Презентація.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Правила купівлі, обробки і зберігання харчових продуктів. Перша допомога в разі харчових отруєнь. Презентація.

Інформатика. Текстові і графічні об’єкти слайдів. Форматування текстових об’єктів слайдів. Ілюстрування презентації. Переміщення об’єктів на слайді. Відео.

Музичне мистецтво. Інтонація, як основа музики. Українська народна пісня «Повішу я колисочку»; українська народна пісня в обробці М. Леонтовича «Дударик». Відео1. Відео2.

Розвиток мовлення. Діалогічне мовлення. Завдання.

Технології. Догляд за кімнатними рослинами. Правила поведінки та техніки безпеки під час догляду за кімнатними рослинами. Правила догляду за кімнатними рослинами. Відео. Презентація.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...