7-Б (19.02-23.02.2023)

Читання та письмо. Правопис слів з ненаголошеними голосними [е], [и] в корені слова, що перевіряються наголосом. Підручник. Завдання.

Читання мовчки. Г.Бойко «Вірші-смішинки». Відео. Презентація.

Елементарні математичні уявлення. Геометричні фігури. Прямокутник. Сторони. Кути. Креслення. Презентація. Підручник. Завдання.

Альтернативна комунікація. Монологічне мовлення як засіб спілкування. Відео.

Природознавство. Багаторічні овочеві рослини – цибуля, часник. Підручник.

Образотворче мистецтво. «Клякси-малякси». Створення з плями зображення. Відео.

Фізична культура. Вправи на розвиток швидкості та спритності. Відео.

Соціально-побутове орієнтування. Догляд за меблями залежно від їх покриття (м’яка оббивка, поліровка, лак, та ін.). Підручник. Посилання.

Психомоторний та сенсорний розвиток. Розвиток зорового сприймання і зорової пам’яті. Формування навичок зорового аналізу і синтезу. Дидактичні ігри «Знайди мене», «Знайди мою тінь», «Запам’ятай і порівняй». Відео. Тест.

Предметно-практичне навчання. Вириби з тканних і нетканних матеріалів. Способи розмічання (за шаблоном, через копіювальний папір, способом перенесення). Матеріали, інструменти для роботи: олівець, гострі ножиці, клей для тканини, тканина, нетканні матеріали. Презентація1.  Презентація2. 

Я у світі. Державні символи України: Герб. Завдання.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...