Тиждень 29 (15.04-19.04.2024)

Українська мова. Аудіювання. Слухання текстів, які належать до різних типів мовлення (розповідь, роздум, опис), жанрів мовлення (оповідання, казка, вірш, прислів’я, загадка), їх сприймання та розуміння. Усні та письмові відповіді на тестові завдання до прослуханого тексту. Презентація. Завдання.

Українська література. Юрій Гойда «Двірники», «Трактористу», «Скляр», «Старий агроном». Возвеличення людей праці та різних професій. Засоби художньої виразності; емоційно-оцінне ставлення до змісту твору. Презентація.

Математика. Просторові відношення. Метр. Сантиметр. Їх співвідношення. Пряма лінія і відрізок. Види ліній. Ламана лінія. Побудова ламаної лінії. Презентація. Завдання.

Інтегрований курс «Пізна ємо природу». Органи травлення. Значення харчування. Харчові продукти. Гігієна органів травлення. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Україна в часі і просторі. Територія розселення українців у минулому і тепер. Презентація.

Соціально-побутове орієнтування. Торгівля. Магазини, ïx назви, відділи, асортимент товарів. Розташування продукції. Обслуговуючий персонал (продавці, касири, консультанти та ін.). Купівля товарів. Екскурсія до супермаркету.  Презентація.

Інформатика. Спілкування в Інтернет. Етикет спілкування у цифрових мережах. Презентація.

Образотворче мистецтво. Зображення простору засобами пейзажу. Повітряна перспектива. Відео.

Розвиток мовлення. Складне речення (складання простих речень, поширення простих речень). Презентація.

Технології. Правила пікірування розсади. Послідовність виконання робіт. Пікірування розсади. Догляд за розсадою. Презентація. Відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...