Тиждень 30 (22.04-26.04.2024)

Українська мова. Читання. Читання вголос та мовчки текстів, які належать до різних стилів (розмовного, художнього, наукового), типів (розповідь, опис, роздум), жанрів мовлення (оповідання, казка, вірш, прислів’я, загадка). Текст. Завдання.

Українська література. «Казка про глину». Справи, які змінюють світ та несуть добро. Зв'язок між казковими поді ями і реальним життям. Презентація.

Математика. Кути. Сторони. Вершини. Позначення. Побудова та порівняння кутів. Квадрат. Властивості сторін. Висота. Діагоналі. Відео. Завдання. Підручник.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Органи кровообігу. Пульс та його значення. Органи дихання. Необхідність чистого повітря для дихання. Значення зелених насаджень для здоров’я. Презентація1. Презентація2.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Формування українського народу. Презентація.

Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут». Я серед людей. Спілкування і здоров’я. Засоби зв’язку і навички спілкування. Підручник.

Інформатика. Робота над проєктом. Комплексний проєкт (способи практичного застосування комп’ютерних технологій, усвідомленого використання інструментів та можливостей програмних засобів). Відео.

Музичне мистецтво. Музична форма. Українські народні пісні: «Тече річка невеличка»; «Ой, є в лісі калина», «Ой, на горі жито». Відео1. Відео2. Відео3.

Розвиток мовлення. Правописні навички. Завдання.

Технології. Весняні роботи. Правила техніки безпеки і поведінки на ділянці. Правила техніки безпеки з ручним сільськогосподарським інвентарем (секатор, лопата, граблі, садові ножиці). Презентація.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тиждень 33 (13.05-17.05.2024)

Українська мова.  Твори-описи предметів, живих істот. Твори-описи за картиною. Твори-роздуми, пов’язані з життєвим досвідом. Презентація1. ...