Тиждень 23. 26.02-01.03.2024

Українська мова. Розділові знаки у реченнях з однорідними членами. Підручник. Відео.

Українська література. Микола Вінграновський «Гусенятко» (Скорочено). Літературні казки як повчальні історії про існування різних відносин у світі тварин. Відео. Презентація.

Математика. Іменовані числа. Абстрактні та іменовані числа. Просте і складене іменоване число. Підручник. Завдання.

Інтегрований курс «Пізнаємо природу». Плазуни. Загальні ознаки та різноманіття плазунів. Вуж, ящірка, черепаха. Презентація.

Вступ до історії України та громадянської освіти. Історія, яка нас оточує. Родинна пам’ять. Історія в сімейному альбомі та домашньому архіві. Підручник.

Соціально-побутове орієнтування. Основні правила організації робочого місця школяра. Щоденне прибирання квартири (cyxe й вологе). Пилосос. Догляд за кімнатними рослинами. Презентація.

Інформатика. Шаблони оформлення презентації. Етапи створення презентації. Перегляд презентації. Відео.

Образотворче мистецтво. Скульптура. Відтворення навколишнього світу за допомоги об'ємної фігури. Образні можливості освітлення у зображенні скульптур. Презентація.

Розвиток мовлення. Іменники синоніми, іменники антоніми.  Тест.

Технології. Признаки необхідності обрізки стебла, листка або квітки рослини. Фактори які вказують на пересадку рослини в більший горщик. Правила пересаджування кімнатних рослин. Відео1. Відео2.

C:\Users\Admin\Desktop\Картинкки з інтернету\Без названия (9).jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар

7-Б (29.04-03.05.2024)

Читання та письмо.  Списування навчальних друкованих і рукописних текстів.   Завдання1. Завдання2 . Уповільнення та пришвидшення темпу чита...